6.2 GUI very slow to open through VPN

Homepage Clovertech Forums Read Only Archives Cloverleaf Cloverleaf 6.2 GUI very slow to open through VPN

  • Creator
    Topic
  • #55850
    Todd Pollock
    Participant

    Has anyone else come across this?  It takes 2 minutes and 10 seconds for the GUI to open through VPN.  I had this same issue in 6.0, but it was resolved by unselecting “Automatically update inter-routing status”.  

    I can uncheck this in 6.2 and still have slowness.  On the LAN, no issues.  I know that port 13020 (6.0) and port 13022 (6.2) are both open through our firewall, but the two version are behaving differently and I cannot seem to find why I cannot overcome the GUI loading slowness in 6.2

    Is there a new configuration setting that I am missing?  Curious if anyone else sees this or had seen it in 6.2?

    Thanks in advance,

    Todd

Viewing 1 reply thread
  • Author
    Replies
    • #86686
      Todd Pollock
      Participant

      One other thing.  This was seen in my testing on 6.2.0, 6.2.2 and now 6.2.3 being run on RHEL 7.5.  Client is windows 10 build 16299

    • #86687
      Todd Pollock
      Participant

      I should have waited half an hour to post.  I figured this out.  Helps when you have all of your RMI ports configured correctly…specifically Object and Callback ports in hciserveradmin.  I completely overlooked these settings.

Viewing 1 reply thread
  • The forum ‘Cloverleaf’ is closed to new topics and replies.

Forum Statistics

Registered Users
5,053
Forums
28
Topics
9,236
Replies
34,175
Topic Tags
273